Retourbeleid

Retourbeleid

 

Ruilen voor een andere maat

Mocht je iets in onze webshop besteld hebben wat niet past dan kun je dit terugsturen of meenemen naar een training, dit kan alleen wanneer het item ongebruikt is, wil je het opsturen dan kan dit naar:

 

Golden Boys Voetbalschool

Wyandottestraat 18

1109 BT Amsterdam

 

Vermeld even in een email (info@goldenboysvoetbalschool.nl) of een begeleidend schrijven jouw naam, adres, wat je precies terugstuurt en welke maat je hiervoor in de plaats wil hebben. Om nieuwe verzendkosten te vermijden zullen wij ervoor zorgen dat het nieuw geruilde item klaarligt bij een volgende clinic. Als je zelf nieuwe verzendkosten wil vermijden kun je jouw niet passende kleding ook meegeven aan de trainer tijdens de clinic, vergeet niet om ook hierbij even het bovenstaande te vermelden.

 

Terugsturen

Is het door jouw bestelde product niet naar verwachting of ben je niet tevreden dan kun deze retourneren binnen 14 dagen na aankoop. Het product dient echter wel nieuw, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Zodra wij het product in goede orde hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag terugstorten op jouw bankrekening.

Terugsturen kan naar:

 

Golden Boys Voetbalschool

Wyandottestraat 18

1109 BT Amsterdam

 

Vermeld hierbij wel even jouw naam en adres zodat wij weten van wie de retour afkomstig is.